Fyll i din epost-adress nedan för att ladda ner färgguiden!

Please leave this field empty.

+46 31 99 49 70

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart vi kan!

Please leave this field empty.

Eller vill du skicka ett meddelande till oss?

Genom att skicka detta meddelande samtycker du till att vi tar del av de personuppgifter du valt att delge.

Please leave this field empty.

+46 31 99 49 70

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart vi kan!

Please leave this field empty.

Personuppgiftspolicy

Inledning
Scanmineral Sverige AB, org. nr 556095-1914 är personuppgiftsansvarig för den behandling som sker avseende dina personuppgifter i samband med registrering via våra digitala kanaler och i samband med köp eller intresse av våra produkter och tjänster och ansvarar därmed för att se till att alla personuppgifter behandlas på ett korrekt sätt och i enlighet med tillämplig dataskyddslagstiftning.
Den här personuppgiftspolicyn beskriver Bolagets behandling av dina Personuppgifter och är till för att du ska känna dig trygg med att Bolaget hanterar dina uppgifter i enlighet med tillämplig dataskyddslagstiftning.

Med personuppgift avses all slags information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person som är i livet. Inom ramen för Bolagets verksamhet kan det förekomma personuppgifter som avser t.ex. för- och efternamn, personnummer, telefonnummer, adress, postnummer, e-postadress, m.m.

Saknar du svar på någon fråga får du gärna höra av dig till Bolaget. Information om hur du kontaktar Bolaget finns under rubriken ”Kontaktuppgifter” nedan.

Varför vi behandlar dina personuppgifter, den lagliga grunden, vilka personuppgifter vi behandlar och lagringsperioden

Ändamål
För att marknadsföra våra produkter och tjänster samt informera dig om vår verksamhet, våra produkter, nyheter och evenemang.

Behandlingar som utförs

· Utskick av nyhetsbrev, tidningar, marknadsföringsmaterial och inbjudningar via e-post och post.

Kategorier av personuppgifter

· Namn

· E-postadress

· Kontaktuppgifter

· Adress

Från vilka källor hämtar vi dina personuppgifter? 
Den registrerade lämnar själv uppgifterna.

Laglig grund
Behandlingen är nödvändig för att tillgodose vårt berättigade intresse att marknadsföra och kommunicera våra tjänster och produkter till dig. Samtycke.
Automatiserat beslutsfattande, inbegripet profilering:
Nej, denna behandling innebär inte att beslut tas på basis av automatiserad behandling av personuppgifter.

Lagringsperiod
Personuppgifterna sparas så länge som vi bedömer att du är intresserad av att ta emot information om oss. Vi kommer årligen att skicka dig en påminnelse och fråga om du fortfarande är intresserad av att ta emot information. Du kan också när som helst avregistrera dig från utskicken genom att använda den länk som finns i utskicken. Om du avregistrerar dig kommer vi att upphöra med att behandla dina personuppgifter för dessa ändamål.

Mottagare av personuppgifter och överföringar utanför EU/EES
Vi kan som personuppgiftsansvarig uppdra åt en partner eller leverantör att utföra den behandling som har specificerats ovan, t.ex. IT-leverantörer, reklambyråer och andra producenter av marknadsföringsmaterial (t.ex. tryckerier), företag som hanterar vårt CRM-system och utskick av nyhetsbrev m.m. Sådan behandling kommer inte att ske för annat ändamål än som angivits. Vissa partners och leverantörer kan ha en del av sin verksamhet i länder utanför EU/EES (ett s.k. Tredje land). Överföring sker endast till sådana länder som enligt EU-kommissionen har en adekvat skyddsnivå eller att leverantören innehar ett rättsligt bindande och verkställbart instrument som garanterar uppgifternas säkerhet.

Dina rättigheter som registrerad
Du äger rätt att:

Skyddet för Personuppgifter
Vi har vidtagit lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda Personuppgifter mot förlust, missbruk, obehörig åtkomst, avslöjande, ändring och förstörelse. För att säkerställa att Personuppgifter behandlas på ett säkert och konfidentiellt sätt använder vi oss av krypterad kommunikation, behörighetsstyrning, datanätverk som enligt branschstandard är skyddade mot intrång med brandvägg och lösenord.

Ändringar i denna personuppgiftspolicy
Bolaget förbehåller sig rätten att revidera denna Personuppgiftspolicy från tid till annan. Datumet för den senaste ändringen anges i slutet av Personuppgiftspolicyn. Om Bolaget gör några ändringar i Personuppgiftspolicyn kommer Bolaget att publicera dessa ändringar på www.scanmaskin.com. Du rekommenderas därför att läsa denna Personuppgiftspolicy regelbundet för att uppmärksamma eventuella ändringar. Om Bolaget ändrar Personuppgiftspolicyn på ett sätt som väsentligt skiljer sig från vad som angavs när Medarbetarens samtycke samlades in, kommer Bolaget att underrätta om dessa förändringar och vid behov inhämta nytt samtycke till Bolagets personuppgiftsbehandling.

Kontaktinformation
Vid frågor om vår Personuppgiftspolicy eller angående vår behandling, kontakta:

Scanmineral Sverige AB, org. nr 556095-1914
BOX 187 437 22 Lindome
Anna-Lena Lööf,
031-99 71 95
anna-lena.loof@scanmineral.se

Personuppgiftspolicyn antogs den 2018-05-17

offert-block offert-block offert-block

Ladda ner färgguiden!

Scanmineral är din leverantör av filler till fogfria golv, dekorativa golv och utomhusmiljöer.

KLICKA HÄR