Ilmoita sähköpostiosoitteesi ja lataa hionta-opas!

  +46 31 99 49 70

  Täytä alla oleva lomake niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian!

   Tai ota yhteyttä sähköpostitse?

    Lähettämällä tämän viestin hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn.

    +46 31 99 49 70

    Täytä alla oleva lomake niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian!

     Yritysesittely

     Scanmineral Sweden AB

     Scanmineral erbjuder ett komplett sortiment för industrigolv, filler för fogfria golv, natursten och vår färgade industrisand Granuscan Colour Granulat. Vi erbjuder även produkter för utemiljöer, bland annat gatstensfog och dekorsten. Scanminerals kundbas inkluderar hela Skandinavien, tillsammans med andra länder i Europa, Australien och Mellanöstern.

     Vi har även ett systerbolag, Scanmaskin, som är tillverkare av golvslipnings-, ytbehandlings- och poleringsutrustning. Scanmaskin har ett brett sortiment av slip- och polermaskiner och stoftavskiljare. Förutom slipmaskiner och stoftavskiljare erbjuder Scanmaskin även diamantverktyg med hög prestanda och produktivitet som är mycket lätta att montera och demontera.

     Vårt mål är att tillhandahålla högkvalitativa produkter som ger slutanvändaren tillförlitlighet och användarvänlighet. På Scanmineral arbetar vi kontinuerligt med att förbättra våra produkter och skapa kostnadseffektiva lösningar för kunderna. Prova våra produkter och se skillnaden själv.
     Vi välkomna dig varmt att besöka våra lokala kontor där vi gärna visa dig runt och diskutera våra produkter.

     Med vänlig hälsning
     Per-Anders Bardh med personal
     CEO

     offert-block offert-block offert-block

     Lataa väriopas!

     Scanmaskin on lattiahiontaan, pintakäsittelyyn ja kiillotukseen käytettävien koneiden ja tarvikkeiden valmistaja. Meillä on laaja valikoima hioma- ja kiillotuskoneita sekä teollisuusimureita

     LATAA PDF